Sampai bila nak menderita GERD & GASTRIK?

"Sesak nafas. Pedih ulu hati. Hati berdebar."

Inilah selalu yang dialami untuk orang yang mengalami gastrik dan GERD. Rasa macam nak mati. Tak tahu nak buat apa dah. Ramai mengalami masalah ni. Jangan risau setiap penyakit ada ubatnya. Alhamdulillah dengan izin Allah, ramai yang telah kami bantu untuk selesaikan gastrik & GERD.

Baca feedback di bawah.

"Dah masuk 4 botol, boleh dikatakan dah 90% dah ok. Doc pun bagi sokongan."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Dah habis 4 balang, alhamdulillah sakit saya hampir sembuh."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Kalau dulu, teruk pedih sangat, pedih ulu hati bagai. Lapar pedih perut. Sekarang ok dah."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Alhamdulillah sejak mengamalkan golac ni gastrik dan gerd beransur pulih. Sebelum ni rasa macam nak mati je."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Saya dah cuba, hilang rasa pahit mulut, kembung pun hilang. Kebas kaki tangan yang saya alami begitu lama pun hilang."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Hampir 2 minggu saya ulang alik ke kecemasan sebab rasa seolah-olah sesak nafas selepas makan. Doktor bagi ubat antibiotic dan saya amalkan GoLAC. Alhamdulillah dengan izin Allah dah semakin kurang."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"GoLAC ni boleh merawat keseluruhan saluran yg dilalui oleh makanan dan termasuklah masalah saya."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

"Saya dah lama suffer GERD 5 tahun sampai masuk hospital. Supplement GoLAC ni memang sesuai dengan saya. Alhamdulillah akhirnya saya temui penawar."

PENAFIAN: Kesan adalah bebeza bagi setiap individu

Memperkenalkan Golac Gastrovenger

Lebih 8,769+ Botol Terjual Di Seluruh Malaysia!

100% Selamat, Halal & Lulus MeSTI

Bagaimana Golac Gastrovenger Membantu Mengurangkan Gastrik & GERD?

Penyelesaian untuk masalah gastric dan GERD ini menurut Pakar Bedah, Dato Dr. Abdul Fahmi adalah dengan amalkan minum susu dan jangan biarkan perut kosong terlalu lama. Selain itu, pesakit GERD dan gastric boleh amalkan supplement yang mengandungi bahan Lactobacillus Parasel atau nama lainnya Probiotic.

Kajian yang menyatakan Probiotic dapat membantu mengurangkan gastrik & GERD.


Kenapa Mesti GOLAC GASTROVENGER?

Golac Gastrovenger ini minuman kultur (macam yogurt) yang ada 10 Billion CFU bakteria baik (Lactobacillus Paracasei) yang sangat penting untuk membantu perlawasan supaya kembali pulihkan keadaan perut seperti dulu.

1

Mengandungi Probiotic yang Aktif

Terdapat satu kajian mengenai kebaikan Probiotic dari sekumpulan sainstis dari Taiwan. Hasil kajian ini menyatakan bahawa, Lactobacillus atau Probiotic ini mampu mecegah bacteria Pylori dari merebak dan merosakkan dinding perut.

2

Mengandungi Susu yang Bagus

Membantu untuk meneutralkan balik kandungan asid dalam perut dan menghalang pertumbuhan bakteria PYLORI dalam perut kita.


Bahan-Bahan dalam Golac Gastrovenger

100% Halal daripada Jakim

Jangan risau, GoLAC Gastrovenger telah mendapat kelulusan HALAL JAKIM. Ia 100% selamat untuk diamalkan.

Tawaran Terbaik untuk Anda

Saya faham anda mungin takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Order dulu, Barang sampai baru bayar kat posmen

  • SEMENANJUNG MALAYSIA sahaja.
  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi anda.
  • Nanti sediakan cash yang cukup untuk dibayar pada posmen (Ninja Van) bila terima barang.
  • Tiada cas tambahan, PERCUMA!

Order Hari Ini

04/02/2023

Pakej GoLAC

43% OFF

Pakej 3 Botol RM420

RM

240

  • FREE COD & Shipping

36% OFF

Pakej 2 Botol RM280

RM

180

  • FREE COD & Shipping

33% OFF

Pakej 1 Botol RM150

RM

100

  • FREE COD & Shipping
100%
JAMINAN PRODUK BERKUALITI

100% Jaminan Produk Berkualiti

Setiap produk yang dijual adalah 100% original dan berkualiti supaya anda dapat manfaat kesan dan terbaik daripada GoLAC Gastrovenger.

GoLAC Marketing

Soalan-Soalan yang Selalu Ditanya

Lulus KKM ke?

Berat bersih gastrovenger?

Kalau ada makan ubat/supplement lain boleh ambil gastrovenger ke?

Minum berapa balang boleh sembuh?

Saya dah order. Bila barang boleh sampai?

Bancuh dengan air suam atau sejuk?

Satu balang tahan berapa hari?

Ada kesan sampingan ke?

Ada pantang makanan/minuman bila minum golac?

Golac Gastrovenger ni susu ke?

© Copyright Golac Commerce (M) Sdn Bhd. All rights reserved

1363326-P

Anda perlukan bantuan
Telefon : +604-4412710 | +6018-2944525
(9:00am – 6:00pm | Isnin – Jumaat)